Salát z kysaného zelí
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 320 KJ
- sacharidy
- 8 g
- vláknina
- 4 g
- tuky
- 3 g
- bílkovina
- 2 g
- sodík
- 793 mg
- draslík
- 378 mg
- vápník
- 107 mg
- fosfor
- 58 mg
- hořčík
- 42 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 800 g kysaného zelí
- 1 velká cibule
- kmín mletý
- sůl
- lžíce oleje
Postup:
- Cibuli nakrájíme na jemno, zelí rozkrájíme na menší kousky.
- Nachystáme si zálivku na salát, na kterou použijeme lák ze zelí - pokud je ho málo, přidáme trochu vody a přikyselíme octem, případně přisladíme.
- Promícháme zelí a cibuli s olejem, přidáme zálivku.
- Můžeme dochutit křenem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Hovězí pečeně na červeném víně
Citronovo-levandulové muffiny
Veganský teplý quinoový salát
Jednoduchá jemná sekaná pečeně
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.