Hovězí na červeném karí
MartinSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1962 KJ
- bílkovina
- 34 g
- sacharidy
- 32 g
- tuky
- 23 g
- cukry
- 8 g
- vláknina
- 5 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- draslík
- 507 mg
- vápník
- 78 mg
- fosfor
- 74 mg
- sodík
- 62 mg
- hořčík
- 48 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 600 g hovězí zadní
- 400 g batáty
- 200 g zelená paprika
- 200 g pórek
- 1 lžíce červené kari pasty
- 400 ml kokosové mléko
- svazek koriandru
- sůl
- citron
- 1 lžíce oleje
Postup:
- Hovězí maso nakrájíme na nudličky nebo menší kostky, osolíme.
- V pánvi rozehřejeme olej, maso na něm opečeme do červena a vybereme stranou.
- Do horké pánve dáme kari pastu(dá se docela běžně koupit), rozmícháme a lehce zarestujeme.
- Nalijeme do pánve kokosové mléko, promícháme a přivedeme k varu.
- Přidáme batáty a necháme uvařit do poloměkka, pak přihodíme zelenou papriku, nakrájenou na kostky velikosti masa, bílé části pórku nakrájené na kolečky a společně ještě chvilku povaříme.
- Vrátíme zpět maso, prohřejeme, dochutíme solí, citronovou šťávou a nasekaným koriandrem.
- Podáváme s rýží.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí steak s cherry rajčátky a pečenými bramborami
Hovězí pečeně na červeném víně
Máslové velikonoční jidášky
Štrúdl každý pes jiná ves (banánový a jablečný)
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.