Ingredience klobásky
Klobása je uzenina z mletého masa, většinou tvrdé konzistence, pikantní, kořeněná a trvanlivá.Obecně platí, že čím je klobása tvrdší, tím je lepší a trvanlivější. Na českém trhu se začaly objevovat výrobky deklarované jako párky či klobásy, které však obsahují různé náhražky, jako je drůbeží separát, škrob, rostlinné bílkoviny, mouka, zahušťovadla.
Polévka z červené řepy
Velmi dobrá polévka a velmi zdravá
Valašská kyselice
Valašská kyselice - legendární krajová specialita
Slané cukroví alá Pizza
Každé dítě miluje pizzu. Tohle je recept mé 7 leté dcerky a je to mňamka. Proč stále jen sladké cukroví? ;-)
Zelňačka s klobáskou
Báječná a vydatná klasika - super polévka na zahřátí, jedna z českých a moravských nejoblíbenějších, připravená z vývaru.