Kuře na domácím kysaném červeném zelí
LukaszSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3092 KJ
- sacharidy
- 63 g
- bílkovina
- 37 g
- tuky
- 35 g
- nasycené mastné kyseliny
- 10 g
- vláknina
- 6 g
- draslík
- 858 mg
- vápník
- 100 mg
- fosfor
- 94 mg
- hořčík
- 62 mg
- sodík
- 18 mg
- železo
- 3 mg
- cholesterol
- 2 mg
- měď
- 1 mg
Ingredience
- 700 g červeného zelí ( kysaného )
- 2 červené cibule
- 0,1 l červeného vína
- 600 g brambor
- sůl
- pepř
- snítka rozmarýnu
- 4 kuřecí čtvrtky
- kmín
- 4 plátky másla
Postup:
- Kysané červené zelí dáme ze sklenice na plech.
- Promícháme s červenou cibulí, kterou máme nasekanou na drobno a zalijeme červeným vínem.
- Na zelí poklademe plátky brambor, které osolíme, okořeníme čerstvě mletým pepřem a posypeme rozmarýnem, také na drobno nasekaným.
- Dále kuřecí čtvrtky, osolené z obou stran, okořeněné pepřem.
- Posypeme kmínem a na každou čtvrtku dáme plátek másla.
- Pečeme při 180 °C asi 1.5 hodiny.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Exotická čočková polévka
Hovězí na červeném karí
Pesto z naložených, sušených rajčat
Gnocchi se sušenými rajčaty
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.