Zapečené Gnocchi s uzeným masem

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 15 minut
Vaření: 45 minut
Zapečené Gnocchi s uzeným masem a liškami, zalité vajíčkem a smetanou

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2669 KJ
tuky
54 g
sacharidy
24 g
nasycené mastné kyseliny
14 g
bílkovina
11 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
mononenasycené mastné kyseliny
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
sůl
1 g
sodík
474 mg
fosfor
177 mg
draslík
128 mg
vápník
97 mg
cholesterol
96 mg
hořčík
36 mg
železo
2 mg
zinek
1 mg

Ingredience

  • 300 g těstovin
  • 250 g uzeného masa
  • 200 g lišek
  • 250 ml smetany
  • 3 vajíčka
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • Sůl
  • Pepř

Postup:

  1. Do jednoho hrnce do osolené vody dáme vařit na 10 minut těstoviny
  2. Do druhého hrnce do osolené vody dáme vařit lišky na 15 minut
  3. Mezitím si na pánvičce osmažíme na jemno nakrájenou cibulku do sklovata. Přidáme nakrájenou papriku a uzené maso
  4. Dvě minutky orestujeme
  5. Do zapékací misky vysypeme orestovanou směs, zcezené těstoviny a lišky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně promícháme. Zalijeme smetanou s rozšlehanými vajíčky.
  6. Dáme zapést do trouby na 20 minut při 200 stupních.
  7. Podáváme doplněné zeleninou, ideálně s kyselou okurkou.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.