Sekaná pečeně ve vaječné omeletě
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4440 KJ
- tuky
- 92 g
- bílkovina
- 39 g
- sacharidy
- 14 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sodík
- 470 mg
- fosfor
- 395 mg
- draslík
- 294 mg
- cholesterol
- 259 mg
- vápník
- 201 mg
- hořčík
- 66 mg
- železo
- 4 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- 1 kg mletého masa
- 200 g uzeného masa
- 3 okurky
- 8 vajec
- 2 rohlíky
- 100 ml mléka
- 1 cibule
- Sůl
- Pepř
Postup:
- Nakrájíme rohlíky na kostičky, zalijeme mlékem a necháme nasát mléko.
- Do mletého masa dáme nakrájenou a osmaženou cibulku, uzené maso a okurky nakrájené na kostičky a vymačkané housky. Vmícháme 2 vejce, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
- Na namočený pečící papír si uděláme z mletého masa placku.
- Usmažíme 2 omelety, každou ze tří vajec. Položíme je na mleté maso.
- Ruce si namočíme do studené vody ,aby se nám na ně nelepilo maso ,které s pomocí pečícího papíru smotáme do rolády.
- Do pekáčku položíme pečící papír, který potřeme olejem, vložíme roládu a dáme do předehřáté trouby péct.
- Pečeme cca 60 minut na 180 stupňů a podléváme horkou vodou.
- Podáváme s vařenými bramborami, nebo bramborovou kaší. Za studena ideálně s pečivem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Medovohořčičné kuřecí paličky
Hovězí pečeně na červeném víně
Tataki z tuňáka
Domácí gnocchi s krémem z pečených paprik a rajčat
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.