Ingredience rýžová mouka
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.. Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu z pšeničné mouky, ačkoli ne tak pružné.Jedná se o lehce stravitelnou potravinu, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje lepek a je tak vhodná pro pacienty s celiakií a pro bez
Vietnamské koule Bánh Rán
jedna z mála sladkostí z vietnamské kuchyně
Cuketové lívanečky s kuřecím masem v pikantní omáčce
sezóna cuket je v plném proudu
Pohankovo – mrkvové šátečky s povidlím
Výborné hned po upečení, ale chutnají i rozležené