Ingredience černý pepř
Pepř černý je plod pepřovníku černého, sklizený v nedozrálém stavu, používá se jako koření. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule).Přestože se dnes pepř téměř výhradně používá k přípravě slaných pokrmů a mas, dříve se přidával i do perníků.
Parmazánové knedlíčky v kuřecím vývaru
opavdu slavnostní polévka
Asijská žebírka
Masíčko na kosti ve sladko-pálivé omáčce
Nakládaný hermelín
Česká klasika - Nakládaný hermelín
Veganské špagety na řecký způsob
Teplé jídlo do 15 minut z čerstvých surovin. I bezmasé může být vynikající!