Nakládaný hermelín

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 6
Celkově: 20 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
294 KJ
tuky
5 g
sacharidy
4 g
bílkovina
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
884 mg
fosfor
279 mg
vápník
104 mg
hořčík
64 mg
zinek
4 mg
železo
3 mg
sodík
2 mg
mangan
1 mg
měď
1 mg

Ingredience

  • 10 stroužků česneku
  • 6 hermelínů
  • 1 velká cibule
  • Sůl
  • 3 chilli papričky
  • 3 papričky (kozí rohy)
  • 3 bobkové listy
  • Černý pepř ( celí -cca 10 kusů)
  • Nové koření ( celí -cca 10 kusů)
  • Olej

Postup:

  1. Stroužky česneku si oloupeme a utřeme se solí. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka.
  2. Sýry příčně překrojíme, namažeme česnekem a přiklopíme zpět k sobě.
  3. Ochucené hermelíny naskládáme do sklenice s plátky cibule, beraními rohy (dlouhé úzké papriky), feferonkami, přisypeme koření a zalijeme olejem.
  4. Láhev uzavřeme a necháme odležet alespoň týden v chladu. I když se musí týden čekat, stojí to za to. Dobrou chuť!

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.