Ingredience pepř bílý
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Vaječné ragú
když není chuť na maso
Kuře na medu
Kuře na medu s francouzkým salátem
Křenová omáčka s masovými kuličky
Křenová omáčka s masovými kuličkami - zapomenutá klasika, kdo z vás kdy dělal křenovou omáčku? Naše česká dobrota.
Kuřecí prsa s pomerančovou omáčkou
Dietní a rychlá véča, kterou dokážete snadno vykouzlit a úspěch je zaručen.