Kmínová polévka
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 602 KJ
- sacharidy
- 25 g
- vláknina
- 3 g
- bílkovina
- 3 g
- tuky
- 2 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 363 mg
- fosfor
- 58 mg
- vápník
- 43 mg
- cholesterol
- 33 mg
- hořčík
- 28 mg
- sodík
- 25 mg
- zinek
- 10 mg
Ingredience
- 300 g brambor
- lžička sádla
- lžička kmínu
- sůl
- 2 l vody
- 80 g chleba
- 1 vejce
Postup:
- V osolené vodě s kmínem uvaříme brambory.
- Mezitím si na pánvi osmažíme chleba nakrájený na kousky.
- Před dovařením do polévky rozkvedláme vajíčko, potom stačí vařit už jen 2 minuty.
- Polévku podáváme s chlebem osmaženým na sádle.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Veganský teplý quinoový salát
Dvojbarevný ricottový dort bez lepku
Lilky zapečené s domácím rajčatovým pestem
Pletýnka se slaninou a sýrem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.