Vepřové rizoto
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1699 KJ
- sacharidy
- 34 g
- tuky
- 21 g
- nasycené mastné kyseliny
- 6 g
- bílkovina
- 4 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- vápník
- 48 mg
- fosfor
- 21 mg
- hořčík
- 20 mg
- draslík
- 18 mg
- železo
- 1 mg
- sodík
- 1 mg
Ingredience
- 400 g vepřové konzervy
- 400 g rýže
- 1 cibule
- 150 g mražené zeleniny (mrkev, kukuřice, hrášek)
- 10 g červené mleté papriky
- 1 lžíce oleje
- Sůl
- Pepř
Postup:
- Nejprve si dáme vařit rýži do osolené vody (20 minut).
- Na rozpáleném oleji osmažíme do sklovata jemně nakrájenou cibuli.
- Přidáme rozkrájené maso, přihodíme mraženou zeleninu, poprášíme červenou paprikou, jemně zamícháme a vypneme.
- Opatrně vmícháme uvařenou ryži, dochutíme pepřem a solí.
- Podáváne s kyselou okurkou, čalamádou atd.... Super rychlý oběd nebo večeře.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Domácí gnocchi s krémem z pečených paprik a rajčat
Salát s kozím sýrem a grilovanou hruškou
Špagety s rajčaty a kuřecím masem
Quiche de Lorraine
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.