Salámový hřeben s bramborem

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 15 minut
Vaření: 20 minut
Salámový hřeben s pečeným bramborem, volským okem a zeleninou. Rychlé a jednoduché, ale úspěch zaručen.
Salámový hřeben s bramborem

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2902 KJ
tuky
46 g
sacharidy
44 g
bílkovina
23 g
vláknina
3 g
cukry
3 g
draslík
1,474 g
mononenasycené mastné kyseliny
1 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
fosfor
327 mg
sodík
245 mg
cholesterol
129 mg
vápník
98 mg
hořčík
91 mg
železo
4 mg
zinek
1 mg

Ingredience

  • 750 g brambor
  • 500 g točeného salámu
  • 4 vajíčka
  • 3 stroužky česneku
  • 200 g okurky
  • 1 rajče
  • Trochu sušené bazalky

Postup:

  1. Salám nařežeme na kousky a opečeme.
  2. Okrájené a rozčtvrcené brambory 10 minut povaříme.
  3. Na půl uvařené brambory dáme na plech osolíme a zalejeme olejem s česnekem a bazalkou.
  4. Na pánvi usmažíme volské oko.
  5. Podáváme se zeleninovou přílohou - čerstvá okurka, rajče, podle chuti.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.