Topinka se smaženicí
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4111 KJ
- sacharidy
- 98 g
- vláknina
- 67 g
- bílkovina
- 54 g
- tuky
- 40 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 9 g
- cukry
- 9 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- draslík
- 2,782 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- sůl
- 2 g
- fosfor
- 1,204 g
- lepek
- 1 g
- vápník
- 440 mg
- hořčík
- 324 mg
- cholesterol
- 258 mg
- železo
- 90 mg
- sodík
- 86 mg
- mangan
- 12 mg
- zinek
- 10 mg
- měď
- 2 mg
Ingredience
- 100 g hub
- 80 g chleba
- 2 vejce
- Olej
- Majoránka
- Česnek
- Kapie
- Trochu pažitky
- Sůl
- Pepř
Postup:
- Upečeme topinky a ubrouskem osušíme
- Na pánvi usmažíme na drobno nakrájenou cibulku
- Přidáme houby a dusíme do měkka
- Osolíme, opepříme a přidáme trochu majoránky a česnek
- Zalijeme vejci
- Nakonec vmícháme nakrájenou kapii a pažitku, promícháme a vypneme
- Topinku potřeme česnekem a nandáme houbovou směs
- Nejlepší je, když ji jíte ještě za tepla.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Candát s houbovým Kubou a špičatým zelím
Dýňové špízy s tymiánovým vepřovým
Carpaccio z hovězí svíčkové
Celozrnné ořechové čokocookies
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.