Topinka se smaženicí

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 1
Příprava: 10 minut
Vaření: 30 minut
Topinka se smaženicí z hub a vajec - v jednoduchosti je síla, a čím víc česneku, tím silnější
Topinka se smaženicí

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4111 KJ
sacharidy
98 g
vláknina
67 g
bílkovina
54 g
tuky
40 g
polynenasycené mastné kyseliny
9 g
cukry
9 g
nasycené mastné kyseliny
4 g
draslík
2,782 g
mononenasycené mastné kyseliny
2 g
sůl
2 g
fosfor
1,204 g
lepek
1 g
vápník
440 mg
hořčík
324 mg
cholesterol
258 mg
železo
90 mg
sodík
86 mg
mangan
12 mg
zinek
10 mg
měď
2 mg

Ingredience

  • 100 g hub
  • 80 g chleba
  • 2 vejce
  • Olej
  • Majoránka
  • Česnek
  • Kapie
  • Trochu pažitky
  • Sůl
  • Pepř

Postup:

  1. Upečeme topinky a ubrouskem osušíme
  2. Na pánvi usmažíme na drobno nakrájenou cibulku
  3. Přidáme houby a dusíme do měkka
  4. Osolíme, opepříme a přidáme trochu majoránky a česnek
  5. Zalijeme vejci
  6. Nakonec vmícháme nakrájenou kapii a pažitku, promícháme a vypneme
  7. Topinku potřeme česnekem a nandáme houbovou směs
  8. Nejlepší je, když ji jíte ještě za tepla.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.