Čínské nudle s vepřovým masem a zeleninou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2021 KJ
- bílkovina
- 33 g
- sacharidy
- 32 g
- tuky
- 24 g
- cukry
- 2 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- draslík
- 125 mg
- vápník
- 60 mg
- fosfor
- 41 mg
- hořčík
- 29 mg
- sodík
- 25 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 500 g vepřové pečeně
- 1 cibule
- 2 mrkve
- 1 porek
- 1 kedlubna
- 1 paprika
- 2 mrkve
- 2 lžíce sojové omáčky
- Olej
- Sůl
- Pepř
- Koření na čínu
- 200 g čínských nudlí
- Koření ratatouille
Postup:
- Maso nakrájíme na nudličky
- Přidáme 2 lžíce oleje a sojové omáčky, necháme 2 hodiny odležet v lednici
- Zeleninu nakrájíme
- Na rozpálenou pánev dáme maso, přidáme ostatní koření a restujeme do měka
- Maso vyndáme, do výpeku přidáme zeleninu na cca 5 minut (na skus)
- Přidáme zpátky maso, uvařené nudle, pořádně prohodíme a vypneme
- Hotovo, dobrou chuť
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.