Pečený buček s bramborem
JulieSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2496 KJ
- tuky
- 57 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 26 g
- bílkovina
- 19 g
- nasycené mastné kyseliny
- 12 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 9 g
- sacharidy
- 1 g
- sodík
- 152 mg
- draslík
- 146 mg
- fosfor
- 144 mg
- cholesterol
- 97 mg
- hořčík
- 31 mg
- vápník
- 31 mg
- železo
- 5 mg
Ingredience
- 600 g věpřového bůčku
- brambory
- olej
- Špetku koření
Nástroje
-
-Plech
Postup:
- Buček nakrájíme na větší kusy,okořeníme a dáme na plech.Nalejeme trocha oleje a vody a dáme péct.Když je buček na půl uvařený přídáme k němu brambory,které nakrájíme na větší kusy.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vláčné kořeněné cookies
Pečená paprikovo rajčatová polévka
Holandská omáčka
Šoulet s trhaným kachním masem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.