Jablkovo-hrušková sypaná buchta se skořicí

Miška
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 25 minut
Buchta pečená s jablky a hruškami, výborné je to i s oříšky

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4485 KJ
sacharidy
149 g
tuky
48 g
cukry
46 g
nasycené mastné kyseliny
25 g
mononenasycené mastné kyseliny
15 g
bílkovina
11 g
vláknina
8 g
polynenasycené mastné kyseliny
7 g
draslík
1,417 g
lepek
1 g
fosfor
256 mg
hořčík
227 mg
vápník
122 mg
mangan
28 mg
železo
19 mg
sodík
14 mg
měď
1 mg
zinek
1 mg

Ingredience

  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 hrnek hrubé mouky
  • 1/2 hrnku cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 lžíce skořice
  • 4 jablka
  • 1 hruška
  • 250 g Hery

Nástroje

    Pečící papír

Postup:

  1. Pečící papír namočíme, vyždímáme a dáme na plech.
  2. V jedné misce si smícháme veškeré sypké suroviny. Do druhé misky si nastrouháme jablka a hrušku.
  3. Na dno plechu si nasypeme cca 1 cm sypké směsi.
  4. Na to dáme vrstvu jablek.
  5. Takhle to opakujeme s tím, že končíme vrstvou sypké směsi.
  6. Nahoru nastrouháme Heru.
  7. Dáme do trouby na 170' C a pečeme cca 25 min.
  8. DŮLEŽITÉ: BUCHTU NECHTE NA PLECHU ÚPLNĚ VYCHLADNOUT, JINAK SE VÁM ROZPADNE

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.