Jablkovo-hrušková sypaná buchta se skořicí
MiškaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4485 KJ
- sacharidy
- 149 g
- tuky
- 48 g
- cukry
- 46 g
- nasycené mastné kyseliny
- 25 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 15 g
- bílkovina
- 11 g
- vláknina
- 8 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- draslík
- 1,417 g
- lepek
- 1 g
- fosfor
- 256 mg
- hořčík
- 227 mg
- vápník
- 122 mg
- mangan
- 28 mg
- železo
- 19 mg
- sodík
- 14 mg
- měď
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 1 hrnek hladké mouky
- 1 hrnek hrubé mouky
- 1/2 hrnku cukru
- 1 vanilkový cukr
- 1 prášek do pečiva
- 1 lžíce skořice
- 4 jablka
- 1 hruška
- 250 g Hery
Nástroje
-
Pečící papír
Postup:
- Pečící papír namočíme, vyždímáme a dáme na plech.
- V jedné misce si smícháme veškeré sypké suroviny. Do druhé misky si nastrouháme jablka a hrušku.
- Na dno plechu si nasypeme cca 1 cm sypké směsi.
- Na to dáme vrstvu jablek.
- Takhle to opakujeme s tím, že končíme vrstvou sypké směsi.
- Nahoru nastrouháme Heru.
- Dáme do trouby na 170' C a pečeme cca 25 min.
- DŮLEŽITÉ: BUCHTU NECHTE NA PLECHU ÚPLNĚ VYCHLADNOUT, JINAK SE VÁM ROZPADNE
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Exotická čočková polévka
Losos s listovým špenátem a pečenými bramborami
Vepřové nudličky v nivové omáčce
Špecle s pečenou paprikou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.