Tagliatelle s masovou směsí
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3714 KJ
- sacharidy
- 85 g
- bílkovina
- 52 g
- tuky
- 35 g
- cukry
- 4 g
- vláknina
- 4 g
- lepek
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 897 mg
- fosfor
- 227 mg
- vápník
- 128 mg
- hořčík
- 65 mg
- cholesterol
- 64 mg
- železo
- 3 mg
- zinek
- 2 mg
- sodík
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 400 g vepřového masa (mletého)
- 200 g hovězího masa (mletého)
- 400 g těstovin Tagliatelle (nejsou směrodatné)
- 150 g sladkého kečupu
- 100 g sýru Eidam (tvrdý)
- sůl
- pepř
- 1 lžíce mleté červené papriky
- 1 lžíce oleje
- 1 cibule
- česnek (2 stroušky)
- 100 g papriky (červené)
Postup:
- Na rozpálenou pánev s olejem dáme zpěnit nakrájenou cibulku, nahrubo česnek a kousky papriky.
- Přihodíme maso, které osolíme, opepříme, opaprikujeme a restujeme - cca 10 - 12 minut.
- Jakmile je maso orestované, přilejeme kečup a necháme jen jemně brobublávat po dobu 10 minut.
- Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě se lžící oleje (olej proto, aby se nám těstoviny neslepily).
- Nakonec naservírované těstoviny s masovou směsý posypeme tvrdým sýrem - Velmi chutný je také zauzený sýr.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.