Tagliatelle s masovou směsí

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 30 minut
Vaření: 20 minut
Těstoviny s masovou směsí

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
3714 KJ
sacharidy
85 g
bílkovina
52 g
tuky
35 g
cukry
4 g
vláknina
4 g
lepek
1 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
897 mg
fosfor
227 mg
vápník
128 mg
hořčík
65 mg
cholesterol
64 mg
železo
3 mg
zinek
2 mg
sodík
2 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 400 g vepřového masa (mletého)
  • 200 g hovězího masa (mletého)
  • 400 g těstovin Tagliatelle (nejsou směrodatné)
  • 150 g sladkého kečupu
  • 100 g sýru Eidam (tvrdý)
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce mleté červené papriky
  • 1 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • česnek (2 stroušky)
  • 100 g papriky (červené)

Postup:

  1. Na rozpálenou pánev s olejem dáme zpěnit nakrájenou cibulku, nahrubo česnek a kousky papriky.
  2. Přihodíme maso, které osolíme, opepříme, opaprikujeme a restujeme - cca 10 - 12 minut.
  3. Jakmile je maso orestované, přilejeme kečup a necháme jen jemně brobublávat po dobu 10 minut.
  4. Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě se lžící oleje (olej proto, aby se nám těstoviny neslepily).
  5. Nakonec naservírované těstoviny s masovou směsý posypeme tvrdým sýrem - Velmi chutný je také zauzený sýr.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.