Filety z tresky na zelenině
TomášSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3660 KJ
- sacharidy
- 71 g
- bílkovina
- 51 g
- tuky
- 42 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 6 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- cukry
- 3 g
- vláknina
- 2 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cholesterol
- 209 mg
- draslík
- 209 mg
- fosfor
- 112 mg
- vápník
- 83 mg
- hořčík
- 36 mg
- sodík
- 30 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 2 cibule
- 300 g papriky ( čerstvé červené papriky )
- 300 g papriky (čerstvé zelené papriky )
- 1 kg tresky ( filé )
- pepř
- sůl
- 3 vejce
- 3 rajčata
- 1 dcl oleje
- 2 lžíce másla
- 1 cuketa
- špetka mleté červené papriky
Postup:
- Cibuli očistíme a nakrájíme na plátky.
- Rajčata omyjeme a oloupeme.
- Nakrájíme na plátky.
- Papriky nakrájíme na nudličky.
- Cuketu nakrájíme na kolečka.
- Do pekáče vložíme máslo a olej.
- Přisypeme cibuli.
- Přidáme papriky a rajčata.
- Na to skládáme filety.
- Filety osolíme, opepříme.
- Posypeme červenou mletou paprikou.
- V misce rozkvedláme vejce a přelijeme jím filety.
- Pekáč zakryjeme.
- Pečeme v předehřáté troubě na 150° cca 50 minut.
- Pravidelně kontrolujeme měkkost filetů a zeleniny.
- Podáváme samotné nebo s vařenými bramborami.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Krkovice s pečenými bramborami a omáčkou Alfredo
Šoulet s trhaným kachním masem
Holandská omáčka
Kmínová polévka
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.