Kamaboko se zeleninovým kuskusem
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4356 KJ
- sacharidy
- 89 g
- tuky
- 61 g
- bílkovina
- 23 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 14 g
- nasycené mastné kyseliny
- 9 g
- cukry
- 9 g
Ingredience
- 250 g Kamaboko (surimi klepítka mražená)
- 150 g kuskusu
- 300 g zeleninové směsy s bylinkovým máslem (mražené)
- 300 ml zeleninového vývaru
- 100 ml oleje
- bylinková sůl
Postup:
- Do kastrůlku dáme zmraženou zeleninovou směs a necháme orestovat.
- Dochutíme dle potřeby bylinkovou solí.
- Mezitím zalijeme kuskus horkým zeleninovým vývarem (může být i bujón) a necháme cca 5 minut bobtnat.
- Kuskus přidáme do zeleninové směsy a necháme jemně orestovat.
- Současně dáme pomalu smažit mražená klepítka do zlatova. A je to, můžeme podávat. Velmi rychlý, lehký oběd nebo večeře.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Dvojbarevný ricottový dort bez lepku
Losos s listovým špenátem
Telecí blanquette
Exotická polévka z řepy
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.