Tradiční česnečka
OkoslavSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1074 KJ
- sacharidy
- 39 g
- bílkovina
- 12 g
- tuky
- 5 g
- draslík
- 1,394 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- vláknina
- 1 g
- cukry
- 1 g
- fosfor
- 426 mg
- vápník
- 110 mg
- hořčík
- 99 mg
- železo
- 22 mg
- cholesterol
- 7 mg
- sodík
- 5 mg
- zinek
- 4 mg
- mangan
- 3 mg
Ingredience
- 10 stroužků česneku
- 1,5 l hovězí vývar
- 1 cibule
- 3 brambory
- majoránka
- sůl
- 100 g eidam
- 1 lžíce máslo
Postup:
- Na másle zpěňte cibuli a přidejte brambory nakríjené na menší kousky. Zalijte vývarem.
- Vařte, doku brambory nezměknou. Přidejte majoránku a případně i sůl.
- Těsně před koncem vaření do polévky přidejte prolisované stroužky česneku. Chcet-li polévku opravdu silnou, už ji nevařte.
- Eidam nakrájejte na malé kostičky, vložte na dno talířů a zalijte polévkou. Dobrou chuť :-)
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Zapečený plněný baklažán
Dýňové špízy s tymiánovým vepřovým
Puding z tapioky
Vláčná bábovka s cuketou (včetně veganské verze)
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.