Chléb bez dlouhého kynutí
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1169 KJ
- sacharidy
- 59 g
- bílkovina
- 7 g
- vláknina
- 4 g
- tuky
- 1 g
- cukry
- 1 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 149 mg
- fosfor
- 117 mg
- hořčík
- 35 mg
- vápník
- 22 mg
- sodík
- 3 mg
- zinek
- 1 mg
- mangan
- 1 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 2 hrnky hladké mouky
- 2 hrnky žitné mouky
- 2 lžičky soli
- 1 droždí
- 400 ml vody
- trochu kmínu
- trochu lněného semínka
- trochu slunečnicového semínka
Nástroje
-
domácí elektrická pekárna
Postup:
- Zadělávám v pekárně.
- Veškeré ingredience dám do pekárny a nastavím program „těsto“.
- Po ukončení programu vyndám těsto na pomoučněný vál, vytvořím bochník chleba, který přendám do kulatého / oválného vymazaného a vysypaného pekáče
- Shora nakrojím a dám kynout do trouby na 1 hodinu při 40 stupních. Poté troubu předehřeji na 200 stupňů a pečeme cca 50-55 minut. Ještě horký chléb potřu vodou s octem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Lahodné hovězí na pepři a červeném víně
Cizrnový hummus
Šoulet s trhaným kachním masem
Domácí gnocchi s krémem z pečených paprik a rajčat
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.