Flatbread se sýrem a hroznovým vínem
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1232 KJ
- sacharidy
- 59 g
- bílkovina
- 8 g
- cukry
- 5 g
- tuky
- 2 g
- vláknina
- 2 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- fosfor
- 103 mg
- draslík
- 95 mg
- vápník
- 62 mg
- hořčík
- 44 mg
- sodík
- 3 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 300 g hladké mouky
- 200 ml vody (vlažné)
- 1 droždí (sušené)
- 1 / 2 lžičky soli
- hrst hroznového vína (bílé a modré)
- olivový olej
- 1 sýr (camembert)
- sůl
- pepř
Postup:
- V míse smícháme mouku, sůl, droždí, vodu a olej a vytvoříme hladké a vláčné těsto, které necháme zhruba 1 hodinu kynout.
- Po vykynutí těsto rozdělíme na dvě části ze kterých vyválíme placku o tloušťce 0,5 cm.
- Na placku poklademe na plátky nakrájený Camembert a umyté a osušené víno, zakápneme olivovým olejem a pečeme dozlatova ( cca 20 min) při 200 °C.
- Upečený flatbread posypeme solí a pepřem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Zázvorový chia pudink s borůvkami
Tilápie s karotkovým pyré a luštěninami
Domácí gnocchi s krémem z pečených paprik a rajčat
Dvojbarevný ricottový dort bez lepku
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.