Italská minisekaná
marusSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2133 KJ
- bílkovina
- 44 g
- sacharidy
- 28 g
- tuky
- 23 g
- cukry
- 9 g
- vláknina
- 9 g
- sůl
- 2 g
- sodík
- 200 mg
- draslík
- 192 mg
- vápník
- 131 mg
- fosfor
- 79 mg
- hořčík
- 43 mg
- železo
- 3 mg
- cholesterol
- 2 mg
Ingredience
- 500 g hovězího masa
- 120 g pórku
- 400 g sterilované fazole
- 100 ml rajčatová omáčka ( passata )
- 150 g cherry rajčat
- pepř
- sůl
- trocha bazalky
Postup:
- Maso umeleme a uložíme v chladu.
- Zelenou část pórku rozřízneme a důkladně omyjeme.
- Ve větším hrnci přivedeme k varu vodu, osolíme a pórek povaříme 2 minuty.
- Ihned ho přendáme do ledové vody, aby si zachoval cenné látky i barvu.
- Po chvilce pŕek vyndáme osušíme nebo odstředíme vodu a nakrájíme na kostičky.
- Fazole scedíme, rozmixujeme a přendáme do větší misky.
- Přidáme maso, pórek, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
- Plech nebo silikonovou formu na muffiny vyložíme papírovými košíčky .
- Do košíčků dáme masovou směs, povrch potřeme passatou a poklademe kolečky cherry rajčátek.
- Vložíme do trouby vyhřáté na 190° C a pečeme 20-30 minut (podle velikosti).
- Podáváme ozdobené bazalkou s bramborem, salátem nebo chlebem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Cheesecake
Kuřecí prsa s omáčkou Alfredo
Panna cotta s malinami a karamelem
Butterfish s hráškovým pyré
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.