Jogurtová bábovka s kandovaným ovocem
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1235 KJ
- sacharidy
- 40 g
- tuky
- 11 g
- bílkovina
- 7 g
- vláknina
- 2 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 2 g
- lepek
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 275 mg
- fosfor
- 155 mg
- vápník
- 104 mg
- hořčík
- 56 mg
- cholesterol
- 43 mg
- sodík
- 18 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 1/4 l polohrubé mouky
- 1/4 l celozrnné mouky
- 4 vejce
- 1/2 l bílého jogurtu
- 1 dcl oleje
- 1 prášek do pečiva
- špetka vanilky
- 1 kandované ovoce (1 balení)
Postup:
- Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme jogurt, olej a zamícháme. Přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec kandované ovoce. Pokud je těsto příliš husté, přilijte trošku mléka.
- Těsto nalijeme do vymazané a vysypané bábovky.
- Pečeme při 170 stupních do zlatova
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Fregola sarda se sušeným rajčaty
Fusilli al pomodoro
Candát s houbovým Kubou a špičatým zelím
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.