Vepřové kotlety v leču
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3026 KJ
- sacharidy
- 104 g
- tuky
- 23 g
- bílkovina
- 21 g
- cukry
- 6 g
- vláknina
- 5 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 1,318 g
- lepek
- 1 g
- fosfor
- 195 mg
- vápník
- 111 mg
- hořčík
- 100 mg
- sodík
- 28 mg
- železo
- 4 mg
- zinek
- 1 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 4 vepřové kotlety
- 8 rajčat
- 4 papriky
- 2 cibule
- Olej
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce hladké mouky
- Sůl
- Pepř
- 500 g brambor
Postup:
- Kotlety naklepeme,osolíme a opepříme
- Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvy na oleji
- Vyndáme na talíř
- Na zbylém omastku osmažíme na plátky nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené papriky
- Dusíme až zelenina změkne
- Pak přidáme plátky rajčat a utřený česnek
- Do leča dáme dodusit opečené kotlety
- Kdyby to bylo řídké zaprášíme trochou mouky
- Dusíme až bude maso měké
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Quesadillas se zeleninou
Chilli con carne
Lívance s jablky a zakysaným krémem
Pečené vepřové, kysané zelí, bramborové šišky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.