Vepřové kotlety v leču

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 15 minut
Vaření: 35 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
3026 KJ
sacharidy
104 g
tuky
23 g
bílkovina
21 g
cukry
6 g
vláknina
5 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
draslík
1,318 g
lepek
1 g
fosfor
195 mg
vápník
111 mg
hořčík
100 mg
sodík
28 mg
železo
4 mg
zinek
1 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety
  • 8 rajčat
  • 4 papriky
  • 2 cibule
  • Olej
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce hladké mouky
  • Sůl
  • Pepř
  • 500 g brambor

Postup:

  1. Kotlety naklepeme,osolíme a opepříme
  2. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvy na oleji
  3. Vyndáme na talíř
  4. Na zbylém omastku osmažíme na plátky nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené papriky
  5. Dusíme až zelenina změkne
  6. Pak přidáme plátky rajčat a utřený česnek
  7. Do leča dáme dodusit opečené kotlety
  8. Kdyby to bylo řídké zaprášíme trochou mouky
  9. Dusíme až bude maso měké

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.