Řezy z acidofilního mléka
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4592 KJ
- sacharidy
- 138 g
- cukry
- 66 g
- tuky
- 53 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 14 g
- bílkovina
- 14 g
- nasycené mastné kyseliny
- 5 g
- vláknina
- 4 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- vápník
- 165 mg
- draslík
- 86 mg
- fosfor
- 72 mg
- hořčík
- 19 mg
- jód
- 4 mg
- sodík
- 3 mg
- zinek
- 1 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 300 g polohrubé mouky
- 250 g moučkového cukru
- 2 lžíce holandského kakaa
- 500 ml acidofilního mléka
- 200 ml oleje
- 2 lžičky jedlé sody
- 400 g višnové marmelády
- Trochu kokosu(na posypání)
- Trochu másla( na vymazání plechu)
- Trochu Kokosu (na vysypání plechu)
Postup:
- Plech na buchty si vymažeme máslem
- Vysypeme kokosem tak,že kokos nasypeme do prostřed plechu a plech nakláníme na všechny strany,aby kokos byl všude
- Do mísy nasypeme prosátou mouku,cukr a prosáté kakao
- Přidáme mléko,olej a jedlou sodu
- Vše důkladně promícháme
- Nalijeme na plech a pečeme při 180 stupních 40 minut
- Zkusíme špejlí jestli je to pečené ( nelepí se na špejli)
- Hotové vyndáme z trouby a ještě horké potřeme marmeládou a posypeme kokosem
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí řízky v těstíčku se sýrem
Tartar z lososa
Banánovo skořicový zavinutý chléb
Zelňačka s klobáskou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.