Tarhoňa s uzeným masem a smaženou cibulkou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3011 KJ
- tuky
- 66 g
- sacharidy
- 20 g
- bílkovina
- 8 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 5 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sodík
- 643 mg
- fosfor
- 115 mg
- vápník
- 111 mg
- draslík
- 70 mg
- hořčík
- 43 mg
- železo
- 3 mg
- zinek
- 1 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 160 g tarhoni
- 200 g uzeného masa
- 1 červená cibulka
- Sůl
- Olej
- Pepř
Postup:
- Na suché pánvi orestujeme tarhoně do světle hnědé barvy, osolíme a opepříme. Zalejeme 200 ml vody a vaříme do měka, cca 10 minut. Vodu doléváme dle potřeby.
- Vypneme, přikrejeme pokličkou a necháme 5 minut dojít.
- Uzené maso dáme na 10 minut vařit, vyndáme a dáme do trouby na 200 stupnů 15 minut.
- Usmažíme na oleji do zlatova na proužky nakrájenou cibulku.
- Podáváme s kyselou okurkou.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Piškotový dort s pařížským krémem
Panna cotta s malinami a karamelem
Rybí krokety
Losos s listovým špenátem a pečenými bramborami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.