Česká cibulačka
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 646 KJ
- sacharidy
- 23 g
- tuky
- 5 g
- bílkovina
- 3 g
- cukry
- 1 g
- lepek
- 1 g
- sodík
- 98 mg
- fosfor
- 75 mg
- draslík
- 73 mg
- vápník
- 57 mg
- cholesterol
- 42 mg
- hořčík
- 26 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 1 litr hovězího vývaru
- 2 cibule
- 1 vejce
- 40 g anglické slaniny
- Sůl
- Pepř
- 1 krajíček chleba
Postup:
- Použijeme dobrý, ochucený vývar z hovězího masa. Třeba podle Šéfkuchaře Martina :)
- Vývar uvedeme do varu. Cibuli nakrájíme na kolečka a přidáme do vývaru. Opepříme a krátce povaříme. Přilijeme rozšlehané vejce.
- Slaninu a chleba nakrájíme na kostičky. Na pánvičce slaninu osmažíme a přihodíme na chvíli opéct chleba.
- Na talíř dáme slaninu s opečeným chlebem, zalijeme horkou polévkou a posypeme nakrájenou petrželkou.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Burrito s hovězím masem a červenou mexickou rýží
Falešná dršťková z hlívy ústřičné
Penne all’a Amatriciana
Vepřové sweet & sour
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.