Těstoviny s mletým masem
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2961 KJ
- tuky
- 52 g
- sacharidy
- 36 g
- bílkovina
- 20 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- sodík
- 202 mg
- vápník
- 54 mg
- fosfor
- 51 mg
- draslík
- 40 mg
- hořčík
- 27 mg
- železo
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 500 g těstovin
- 200 g mražené zeleniny
- 250 ml šlehačky
- 500 g mletého masa
- sůl
- pepř
- koření na mletá masa
Postup:
- Do vroucí vody dáme vařit těstoviny. Vaříme 15 minut (nebo podle návodu na obalu).
- Na pánev dáme trošku oleje a mleté maso. Osolíme, opepříme a přidáme koření na mletá masa.
- Přidáme zeleninu.
- Do pekáče dáme uvařené těstoviny. Přidáme mleté maso a zalijeme šlehačkou.
- Dáme do trouby na 200°C 25 minut.
- Můžeme podávat s okurkou nebo třeba s kozími rohy.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Medovohořčičné kuřecí paličky
Pečené vepřové s glazovanými cibulkami
Šoulet s trhaným kachním masem
Krémová papriková polévka s kukuřicí
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.