Tortila s kuřecím masem a zeleninou

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 15 minut
Vaření: 15 minut
Tortila je druh tenkého chleba, placka která chutná skvěle. My si ji naplníme kuřecím masem, ale povolte uzdu fantazii...

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2622 KJ
sacharidy
53 g
tuky
33 g
bílkovina
25 g
mononenasycené mastné kyseliny
7 g
nasycené mastné kyseliny
6 g
polynenasycené mastné kyseliny
5 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
cukry
1 g
sodík
99 mg
draslík
66 mg
vápník
60 mg
cholesterol
54 mg
fosfor
37 mg
hořčík
25 mg
železo
1 mg

Ingredience

  • 250 g kuřecího masa
  • 4 ks tortily
  • Sůl
  • Pepř
  • trocha koření na gyros
  • 1 paprika (čerstvá )
  • Rajče
  • 100 g sýra eidam ( strouhaný )
  • 150 g Tatarské omáčky
  1. Maso si očistíme a nakrájíme na kostičky.
  2. Stejně nakrájíme i zeleninu, kterou necháme zatím v misce - tady se nenechte ovlivnit receptem a klidně použijte vlastní mix zeleniny.
  3. Maso dáme na pánev s 1 lžíci oleje a okořeníme. Restujeme tak 15-20 minut.
  4. Hotové maso vyndáme do misky.
  5. Ohřejeme Tortily z obou stran na suché pánvi, nebo v troubě. Tortily potřeme tatarskou omáčkou, naskládáme zeleninu, maso a posypeme strouhaným sýrem.
  6. Zavineme, zabalíme do ubrousku a je to.

Jedná se o rychlovku, kterou znáte urcitě z letních dovolených u moře. Připravte si tuhle rychlou pochoutku i u Vás doma. Dobrou chuť!


Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.