Kachna s jablky (bramborovým knedlíkem a červeným zelím)
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4112 KJ
- tuky
- 82 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 43 g
- bílkovina
- 38 g
- nasycené mastné kyseliny
- 22 g
- sacharidy
- 21 g
- cukry
- 16 g
- vláknina
- 5 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- draslík
- 854 mg
- fosfor
- 423 mg
- cholesterol
- 227 mg
- sodík
- 200 mg
- vápník
- 56 mg
- hořčík
- 53 mg
- železo
- 6 mg
- zinek
- 5 mg
- měď
- 1 mg
Ingredience
- 1 kachna
- 4 cibule
- 4 jablka
- Kmín
- Sůl
- Olej
Postup:
- Kachnu omyjeme, osolíme i uvnitř a nacpeme ji jablky smíchanými s cibulí.
- Posypeme kmínem.
- Podlijeme sklenicí vody a dáme péct. Pečeme 2,5-3,5 hodiny (záleží na velikosti) na 175°C.
- Podáváme ideálně s knedlíkem a zelím.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Voňavý dýňový chlebíček
Asijské rýžové nudle se zeleninou a houbami shiitake
Butterfish s hráškovým pyré
Vláčná bábovka s cuketou (včetně veganské verze)
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.