Bruschetta s rajčaty a parmazánem
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1049 KJ
- sacharidy
- 31 g
- tuky
- 18 g
- bílkovina
- 13 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 9 g
- vláknina
- 7 g
- cukry
- 5 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 835 mg
- fosfor
- 314 mg
- vápník
- 117 mg
- hořčík
- 88 mg
- cholesterol
- 11 mg
- sodík
- 11 mg
- železo
- 5 mg
- mangan
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 160 g bagety ( 2ks )
- 2 stroužky česneku
- 50 g parmazánu (v celku)
- 3 lžíce olivového oleje
- 500 g rajčat
- trocha bazalky (svazek)
- Sůl
- Pepř
Postup:
- Bagetu si nakrájíme cca na 2 cm vysoké plátky a opečeme je z obou stran na pánvi.
- Rajčata si omyjeme, zbavíme prostředku a nakrájíme na kostičky.
- K rajčatům přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a nakrájenou bazalku.
- Vše důkladně, ale opatrně promícháme.
- Touto směsí si pomažeme opečené bagetky a na vrch nastrouháme parmazán. Dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Pečené vepřové, kysané zelí, bramborové šišky
Tvarohový dort s malinovým coulis
Tafelspitz
Quiche de Lorraine
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.