Čokoládový mousse (pěna )
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 5416 KJ
- tuky
- 107 g
- nasycené mastné kyseliny
- 72 g
- sacharidy
- 68 g
- cukry
- 67 g
- bílkovina
- 11 g
- vláknina
- 1 g
Ingredience
- 1 litr smetany 30%
- 400 g čokolády ( kvalitní čokoláda)
- 200 g ovoce (čerstvé může být i kompot).
Postup:
- Smetanu si pomaličku ohřejeme a přidáme nalámanou čokoládu.
- Potom vše ponorným mixérem rozmixujeme.
- Hmotu necháme vychladit nejlépe do druhého dne a vyšleháme do pěny. Touto pěnou pak naplníme skleničky.
- Můžeme ozdobit různým ovocem a kouskem máty. Dobré mlsání přejeme :)
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Tafelspitz
Těstoviny s kuřecím masem, rajčátky a listovým špenátem
Exotická čočková polévka
Zelňačka s klobáskou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.