Čokoládový mousse (pěna )

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 20 minut
Vaření: 10 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
5416 KJ
tuky
107 g
nasycené mastné kyseliny
72 g
sacharidy
68 g
cukry
67 g
bílkovina
11 g
vláknina
1 g

Ingredience

  • 1 litr smetany 30%
  • 400 g čokolády ( kvalitní čokoláda)
  • 200 g ovoce (čerstvé může být i kompot).

Postup:

  1. Smetanu si pomaličku ohřejeme a přidáme nalámanou čokoládu.
  2. Potom vše ponorným mixérem rozmixujeme.
  3. Hmotu necháme vychladit nejlépe do druhého dne a vyšleháme do pěny. Touto pěnou pak naplníme skleničky.
  4. Můžeme ozdobit různým ovocem a kouskem máty. Dobré mlsání přejeme :)

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.