Houby s fazolkami
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1880 KJ
- vláknina
- 29 g
- sacharidy
- 28 g
- tuky
- 27 g
- bílkovina
- 21 g
- nasycené mastné kyseliny
- 17 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- cukry
- 1 g
- draslík
- 29 mg
- cholesterol
- 16 mg
- fosfor
- 10 mg
- vápník
- 8 mg
- hořčík
- 5 mg
- sodík
- 2 mg
Ingredience
- 150 g hub
- 100 g fazolek
- 20 g másla
- 1 lžíce hladké mouky
- 200 ml smetany (nebo zakysané smetany)
- 1 menší cibule
- sůl
- kmín
Postup:
- Fazolovým luskům odřízneme konce a uvaříme je v osolené vodě do měkka, 5-10 minut.
- Cibuli nakrájíme nadrobno, houby pokrájíme a obojí podusíme na másle. Posolíme a okořeníme kmínem.
- K houbám přidáme fazolky a směs zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali lžíci mouky.
- Povaříme 5 minut.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Piškotový dort s pařížským krémem
Zelňačka s klobáskou
Znojemská hovězí pečeně
Dvojbarevný ricottový dort bez lepku
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.