Plněná papája
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 411 KJ
- sacharidy
- 22 g
- vláknina
- 2 g
- cukry
- 2 g
- bílkovina
- 1 g
- draslík
- 296 mg
- hořčík
- 37 mg
- fosfor
- 24 mg
- vápník
- 15 mg
- sodík
- 9 mg
Ingredience
- 300 g papáji
- 2 banány
- 4 g mochyně
- 1 badyán
- Limetka
- citronu
- trochu cukru
Postup:
- Plod papáji podélně rozpůlíme a odstraníme jadérka. Dužinu čásečně vydlabeme, nakrájíme na malé kostky, vložíme do mísy, přidáme na slabé proužky nakrájenou limetkovou kůru, kolečka banánu a na plátky nakrájenou mochyni.
- Ovoce pokapeme citronovou štávou, přidáme jeden badyán a špetku mleté skořice. Podle chuti osladíme, promícháme a necháme 30 minut odstát v lednici.
- Po 30 minutách ovocnou směs naplníme do vydlabané papáji.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Rib eye steak s grilovanými žampiony
Ceasar salát
Salát s kozím sýrem a grilovanou hruškou
Energetické chia čokoládové sušenky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.