Bezé roláda
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1004 KJ
- tuky
- 18 g
- sacharidy
- 13 g
- bílkovina
- 6 g
- cukry
- 6 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- fosfor
- 137 mg
- cholesterol
- 129 mg
- draslík
- 85 mg
- sodík
- 40 mg
- vápník
- 33 mg
- hořčík
- 15 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 4 vejce
- 2 lžíce polohrubé mouky
- 2 lžíce moučkového cukru
- 4 lžíce mletých ořechů
- 1 šlehačka
- 1 stužovač na šlehačku
Postup:
- Vyšleháme si z bílků a cukru tuhý sníh. Přestaneme šlehat a vmícháme ořechy a mouku.
- Rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.
- Pečeme v rozehřáté troubě na 150°C 7 minut. Když je to upečené, stočíme to do rolády.
- Necháme pořádně vychladnout.
- Vyšleháme si šlehačku se stužovačem - můžeme přidat větší lžíci cukru.
- Roztočíme si roládu a namažeme šlehačkou.
- Zatočíme a je hotovo. Dobrou chuť třeba s kafíčkem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Panna cotta s malinami a karamelem
Bramborové knedlíky s uzeným a špenátem
Extrasemínkový chléb se sušenými rajčaty
Žampionový krém
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.