Španělská salsa
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1196 KJ
- tuky
- 25 g
- sacharidy
- 12 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- cukry
- 3 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- vláknina
- 1 g
- bílkovina
- 1 g
- draslík
- 491 mg
- vápník
- 105 mg
- fosfor
- 56 mg
- hořčík
- 39 mg
- železo
- 3 mg
- sodík
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 160 g kečupu
- 40 g hořčice
- 10 g čerstvé petrželky
- 100 ml oleje
- trochu mleté papriky
- Pepř
- Sůl
- 1 cibule
Postup:
- Nakrájíme si na drobno cibuli a v misce jí smícháme s hořčicí, kečupem, olejem a najemno nakrájenou petrželkou.
- Vše dochutíme a zamícháme, dáme odpočinout do lednice.
- A je hotovo. Salsu můžete podávat k čemukoliv tak jak jste zvyklí, například na tatarskou omáčku.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Krevety s baby špenátem a česnekovou majonézou
Špecle s pečenou paprikou
Losos Gravlax
Citronovo-levandulové muffiny
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.