Ananasové zelí
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 823 KJ
- sacharidy
- 15 g
- tuky
- 13 g
- cukry
- 6 g
- vláknina
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- bílkovina
- 1 g
- sodík
- 605 mg
- draslík
- 281 mg
- vápník
- 86 mg
- fosfor
- 47 mg
- hořčík
- 37 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 600 g kysaného zelí
- 50 ml oleje
- špetka soli
- špetka cukru
- 100 ml bílého vína
- 100 ml šťávy z ananasu
- 150 g ananasu
Postup:
- Zelí překrájíme, aby nebylo moc dlouhé. Do kastrolu nalejeme olej, přidáme zelí a cca 10 minut dusíme.
- Přilejeme víno, šťávu z ananasu, jemně osolíme, ocukrujeme (podle chuti) a dusíme do měkka (cca 25 minut).
- Na zelí poklademe kostky ananasu, zakrejeme pokličkou a krátce podusíme (cca 10 minut).
- A máme hotovo, nezvyklé, ale překvapující.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Čočka beluga s opečenou cibulkou
Jednoduchá jemná sekaná pečeně
Lilky zapečené s domácím rajčatovým pestem
Nilský okoun s ratatouille a pečenými bramborami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.