Špenátové lívance s bryndzou
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4292 KJ
- sacharidy
- 73 g
- tuky
- 56 g
- bílkovina
- 53 g
- cukry
- 13 g
- vláknina
- 4 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 1,114 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- fosfor
- 471 mg
- sodík
- 458 mg
- vápník
- 379 mg
- hořčík
- 120 mg
- cholesterol
- 91 mg
- železo
- 6 mg
- zinek
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 1 l mléka
- lžička soli
- 500 g špenátu
- 2 vejce
- 400 g hladké mouky
- 150 g slaniny
- 750 g bryndzy
Postup:
- Do mísy nasypeme mouku, sůl a vejce a rozmícháme je s mlékem.
- Přidáme pomletý špenát. Když používáme mražený špenát, nejprve jej rozmrazíme.
- Slaninu nakrájíme na kostičky.
- Na pánvi opražíme slaninu a na ní usmažíme špenátové lívance.
- Ještě horké lívance potíráme bryndzou.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.