Ingredience kompot mandarikový
Mandarinka je citrusový plod . Jsou bohatým zdrojem vitaminu C. Dobrý zdroj vitaminu C, obsahují pektin, formu rozpustné vlákniny, která může pomáhat ke snižování hodnot krevního cholesterolu.Mandarinky jsou vhodné především k přímé konzumaci.Dužnina se ale využívá i v studené kuchyni pro přípravu ovocných, sladkých i pikantních salátů a také k zdobení různých cukrářských výrobků - dortů, dezertů, koláčů…Kůra mandarinek se používá v kuchyni především nastrouhaná jako přísada do různých pokrmů a pekařských výrobků.
Nepečený piškotový dort s ovocem
Nejlepší je v létě, krásné osvěžení...
Karamelovo-smetanový dort s pekanovými ořechy
V.I.P. dort nejen na oslavu narozenin
Dort se zakysanou smetanou
Piškotový dortík s krémem ze zakysané a sladké šlehačky, zdobený pařížskou a normální šlehačkou a ovocem.