Ingredience kuřecí paličky s kůží
Kuřecí maso je druh masa, který pochází z kuřat, mláďat kura .Kuřecí maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Často se konzumují prsa kuřete, ze kterých se mohou dělat například řízky, dále pak stehna a křídla.Paličky je spodní stehno kuřete.
Kuřecí paličky barbecue
v létě na grilu, v zimě v troubě
Paličky na rozmarýnu s chipsy
Paličky, lilek, rozmarýn - spousta zajímavých chutí
Zapečené kuřecí paličky
Zapečené kuřecí paličky s nivou
Kuřecí kousky s barevným salátem a bagetkou
Křupavá chuť masa, vyjmečná chuť avokáda a sladká chuť granátového jablíčka
Kuřecí vývar s Pak Choi
Kuřecí vývar s Pak Choi - pokud nevíte, co je to Pak Choi (stejně jako já donedávna), tak budeme pracovat s čínským salátem.