Kuřecí vývar s Pak Choi
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1550 KJ
- bílkovina
- 42 g
- tuky
- 20 g
- vápník
- 46 mg
- draslík
- 22 mg
- hořčík
- 20 mg
- fosfor
- 20 mg
- sodík
- 6 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 6 kuřecích paliček (spodní stehna)
- 1 mrkev
- 1/2 kedlubny
- sůl
- pepř
- 30 g salát Pak Choi
- Do 1 litru studené vody dáme kuřecí paličky, osolíme, opepříme. Jak začne voda vařit, stáhneme teplotu, zakryjeme poklicí a necháme probublávat, dokud není maso měkké. Na začátku vaření nezapomeňte sebrat pěnu, jinak by nebyla polévka čistá.
- Mrkev, kedlubnu a Pak Choi nakrájíme na nudličky.
- Vývar zcedíme, vrátíme na plotnu a přihodíme mrkev s kedlubnou. Vaříme zeleninu do měka, vrátíme maso a na poslední minutu vaření přidáme Pak Choi (salát).
- Polévku můžem doplnit ( rýžové nudle , nebo domácí nudle ).
PAK CHOI - je čínský salát, je to silně dietní surovina ( ve 100 g je pouze 13 kalorií). Obsahuje vitamíny - A,B,C. Eliminuje špatný cholesterol.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí prso pečené ve slanině se zeleninovou rýží
Karotkový krém se zázvorem
Telecí karbanátky s okurkovou salsou
Hrachová polévka s uzeným masem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.