Ingredience vepřová plec
Vepřová plec je maso překrývající kloub přední nohy, můžete se setkat také s názvem ramínko nebo plecko. Většinou se jedná o světlé, libové maso .Vepřová plec je velmi chutné a šťavnaté maso s širokým využitím a bývá nejčastěji používaným masem v kuchyni.
Rýže Basmati s omáčkou z vepřové kýty
Rychlý a námi oblíbený recept, vepřová kýta s voňavou rýží a ještě voňavější omáčkou
Segedínský guláš
Tradiční a všem známý gulášek se zelím a zakysanou smetanou, dobrota kterou zvládnete s troškou praxe
Paprikáš
Vynikajíci pokrm, který vás ohromí svou plnou chutí masa a papriky
Vepřové na kmíně
Vepřová plec upravená na klasický způsob s kmínem, podávejte podle chuti s rýží nebo knedlíkem.
Vepřová plec s kyselým zelím
Vepřová plec s kyselým zelím - rychlé, výborné s chlebem nebo brambory
Obrácený řízek a šťouchané brambory
Obrácený řízek není žádná velká záhada - prostě nejdřív strouhanka, potom vajíčko. Zkuste!