Vepřová plec s kyselým zelím

Mišula
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 40 minut
Vepřová plec s kyselým zelím - rychlé, výborné s chlebem nebo brambory

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1758 KJ
tuky
30 g
bílkovina
23 g
mononenasycené mastné kyseliny
12 g
sacharidy
11 g
nasycené mastné kyseliny
6 g
polynenasycené mastné kyseliny
5 g
cukry
5 g
vláknina
4 g
draslík
620 mg
sodík
498 mg
vápník
146 mg
cholesterol
87 mg
hořčík
78 mg
fosfor
76 mg
zinek
6 mg
železo
4 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 500 g vepřové plece
  • 400 g kysaného zelí
  • 8cibuli
  • pepř
  • sůl
  • trochu cukru
  • podravka
  • červená paprika (sypací)
  • olej
  • 2 hrníčky vody

Postup:

  1. Na pánvi si necháme pomalu rozehřát olej, mezitím nakrájíme cibulku a maso na kostičky.
  2. Do rozehřátého oleje přidáme a osmažíme cibulku, poté vložíme maso, okořeníme a chvíli smažíme.
  3. Přidáme zelí, promícháme a tak 3 minutky restujeme.
  4. Poté zalijeme vodou a dusíme, dokud se voda zcela nevypaří..CCA 40 minut.
  5. Hotovo, podáváme s chlebem nebo brambory.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.