Ingredience citronový pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Vepřová panenka se salátkem okořeněným citronovým pepřem
Velmi jednoduchá a rychlá večeře nebo oběd
Krevety s aljašskou treskou a skleněné nudle
Krevetky, kousek tresky a skleněné nudle - jídlo v cuku letu
Africký sumeček s mačkaným hráškem
Africký sumeček s mačkaným hráškem - šťavnatá ryba, sladký zelený hrášek - paráda
Nilský okoun s ratatouille a pečenými bramborami
Nilský okoun s ratatouille a pečenými bramborami - chuťový zážitek, který byste si neměli nechat ujít