Ingredience kiwi
obsahuje velké množství vitamínu C. Díky vitamínu C, i v kombinaci s hořčíkem, podporuje kiwi látkovou výměnu, zpevňuje cévy a žíly, posiluje imunitní systém a zlepšuje vidění.Hlavně v zimních měsících je kiwi výbornou prevencí chřipek, nachlazení a rýmy. Kiwi můžeme jíst syrové nebo tepelně upravené. Kiwi chutná nejlépe v čerstvém stavu, ale můžeme z něho dělat i kompoty, koláče, ovocné dezerty, marmelády,

Smoothie s okurkou a lesním ovocem
Takové smoothie co dům dal

Ledový salát s červeným grepem
Salát s ovocem a zeleninou - připravíme si možná nezvyklou kombinaci ledového salátu s červeným grepem

Nejrychlejší šátečky z listového těsta
Přepadla vás nečekaná návštěva? Těmito šátečky jim v pár minutách vyrazíte dech a budete za skvělou hostitelku (hostitele :) )

Ovocné fondue
Fondue - jde to i bez nádoby na fondue.

Ovocný salát s kaki
Ovocný salát s kaki - vitamínová bomba pro zimní měsíce