Ingredience jablečné piré
Z jablek se vyrábí džusy,džemy,kompoty,čaje,aroma do jídel.Nejlepší jsou však čerstvá,obsahují ředu látek prospěšných organismu,zvyšují imunitu,mají vliv na odolnost proti stresu.Jablka se také suší při 48 stupních,kdy se uchová nejvíc vitamínů,minerálů a bílkovin.Jablka zlepšují činnost střev,snižují cholesterol,normalizují střevní mikrofloru.Šťáva z jablek je zdrojem vitamínů,pektinů,ovocných kyselin,má vysoký obsah vlákniny.Vyrýbí se z ní mošt a destilát(calvados).
Cuketo - ořechový koláč s arašídovým krémem
Čoko-arašídový krém tomu dodá ten správný říz
Podzimní (nejen) veganské palačinky
Podzimní nečas si přímo říká o teplé a sladké snídaně. Tyto palačinky ale zahřejí kdykoliv během dne. Mohou být i veganské.
Veganský banánový chlebíček (Banana bread)
Jednoduchý dezert nebo sladká snídaně. Čerstvý, nebo opečený. Samotný, nebo obložený ovocem. Přesně takový může být banana bread.