Ingredience jedlé kaštany
Kaštanovník setý nazývaný též kaštanovník jedlý.Plod je známá pochoutka po celé Evropě. Obvykle se tepelně upravují naříznutím na špičce do kříže a krátkým opečením na horké plotně nebo troubě.Jedlé kaštany mají vyšší energetickou (kalorickou) hodnotu než brambory.Kaštany lidé pojídají se zeleninou, s masem nebo s máslem a sýrem. Světové kuchyně znají např. kaštanovou kaši ke zvěřině, kaštanové pyré se šlehačkou, kaštanový pudink, kaštany v čokoládě,
Kuřecí plátek s květákovo-kaštanovým pyré
Kuřecí plátek s květákovo-kaštanovým pyré, odlehčená příloha a celkově velmi lehké jídlo.
Křepelky s nádivkou
Křepelky s nádivkou. Jednou za čas - proč ne :) ?
Panna Cotta s přelivem
Panna Cotta s přelivem kaštanovo-čokoládovým a druhá višňová s granátovým jablíčkem, mlsota pro mlsouny