Křepelky s nádivkou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2564 KJ
- tuky
- 46 g
- sacharidy
- 35 g
- bílkovina
- 13 g
- nasycené mastné kyseliny
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 5 g
- vláknina
- 3 g
- cukry
- 3 g
- sůl
- 2 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 904 mg
- sodík
- 683 mg
- fosfor
- 446 mg
- vápník
- 180 mg
- cholesterol
- 114 mg
- hořčík
- 86 mg
- železo
- 4 mg
- zinek
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 2 křepelky
- 2 rohlíky
- 40 g jedlých kaštanů
- 1 cibule
- 100 g anglické slaniny
- 1 vejce
- 50 ml smetany
- 2 stroužky česneku
- Olej
- Sůl
- Snítka tymiánu
Postup:
- Na oleji orestujeme na jemno nakrájenou cibulku, česnek a snítku tymiánu.
- Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, nastrouhané pečené kaštany, smetanu a vejce. Osolíme, důkladně promícháme a směsí naplníme křepelky.
- Nadité křepelky dáme do zapíkací misky, na každou křepelku naskládáme plátky anglické slaniny. Trochu podlejeme vodou a pečeme v troubě na 180 stupnů 20 minut do zlatova.
- Podáváme s pečenými bramborami a sklenkou dobrého červeného vína.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí závitek s kořenovou zeleninou
Pečené brokolicové korunky
Kuřecí prsa s omáčkou Alfredo
Asijské rýžové nudle se zeleninou a houbami shiitake
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.