Křepelky s nádivkou

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 35 minut
Vaření: 25 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2564 KJ
tuky
46 g
sacharidy
35 g
bílkovina
13 g
nasycené mastné kyseliny
7 g
polynenasycené mastné kyseliny
5 g
vláknina
3 g
cukry
3 g
sůl
2 g
mononenasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
904 mg
sodík
683 mg
fosfor
446 mg
vápník
180 mg
cholesterol
114 mg
hořčík
86 mg
železo
4 mg
zinek
3 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 2 křepelky
  • 2 rohlíky
  • 40 g jedlých kaštanů
  • 1 cibule
  • 100 g anglické slaniny
  • 1 vejce
  • 50 ml smetany
  • 2 stroužky česneku
  • Olej
  • Sůl
  • Snítka tymiánu

Postup:

  1. Na oleji orestujeme na jemno nakrájenou cibulku, česnek a snítku tymiánu.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, nastrouhané pečené kaštany, smetanu a vejce. Osolíme, důkladně promícháme a směsí naplníme křepelky.
  3. Nadité křepelky dáme do zapíkací misky, na každou křepelku naskládáme plátky anglické slaniny. Trochu podlejeme vodou a pečeme v troubě na 180 stupnů 20 minut do zlatova.
  4. Podáváme s pečenými bramborami a sklenkou dobrého červeného vína.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.